Яйцата пристигат директно от къщите, инспектирани, класифицирани, опаковани, етикетирани и опаковани ... готови за изпращане до нашите клиенти.

Наличието на наши собствени опаковъчни центрове на място гарантира, че яйцата пътуват от кокошката до опаковъчната станция и могат да бъдат изпратени на път за клиентите в рамките на часове. Това означава, че клиентите получават най-пресните яйца ежедневно, тъй като не се губи време при транспортирането на яйца и по-важното намаляване на въглеродния отпечатък.

За да бъдем сигурни в нашия бизнес, наскоро инвестирахме  в технология за опаковане, за да приспособим най-бързо растящия протеинов хранителен източник през последното десетилетие. Технологията в опаковъчната станция е най-модерната в света. Нашите напълно автоматизирани машини за сортиране Moba ни позволяват не само да осигурим най-високите стандарти за хигиена и безопасност на храните, но също така ни дава възможност да сортираме яйцата в различни размери S, M, L и XL.

Вътрешно управляван транспорт, доставящ нашите продукти

Яйцепром разполага с екип от шофьори и не разчита на външна транспортна подкрепа. Разполагаме със собствен парк от превозни средства, включително бусове и камиони, доставящи в цяла България и в Европа. Чрез нашия модерен дистрибуционен парк можем да доставим яйцата, които искате, когато и където имате нужда от тях, напълно управлявани и всички проследими, осигурявайки по-добра икономия на гориво с ниски емисии, постигайки по-нисък въглероден отпечатък.

Винаги сме нащрек за нови клиенти, затова, моля, изпратете имейл на info@yaitzeprom.bg, ако искате да обсъдите възможностите за работа с нас.

Карта на доставки